Sensec AB

Investor relations template

Pressmeddelanden

Ny spännande affär för Mil Sec Sverige AB

Mil Sec Sverige AB fortsätter på inslagen väg med ytterligare en fin order till en kund med känslig verksamhet. Under hösten och vintern ska bolaget leverera ett Safe Room.

"Det är ett typiskt Mil Sec projekt. Den här typen av högsäkerhetsprojekt är det som Mil Sec är experter på och det är väldigt roligt att få hjälpa våra kunder med dem", säger affärsområdeschef för Mil Sec Sverige AB Magnus Ahde.

Ordervärdet är ca 1,7 MSEK.

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med cirka 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av de helägda dotterbolagen Sensec AB, verksamma sedan 1982 och Sensec Personlig Säkerhet AB, vars verksamhet startade 2016. Sensec är en helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, personlarm och trygghetslarm samt kameraövervakningsutrustning.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser bank
Tel nr +46 8 4638300 mail:
certifiedadviser@penser.se

För ytterligare information kontakta Pernilla Jennesäter, CFO Sensec Holding AB (Publ), +46722090344 eller besök bolagets hemsida; www.sensec.se

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.