Sensec AB

Investor relations template

Pressmeddelanden

Mathias Rådman utsedd till ny servicechef för Sensec

Sensec Holding AB (publ) har utsett Mathias Rådman till ny servicechef. Mathias tillträder rollen som servicechef omedelbart och kommer även att ingå i koncernens ledningsgrupp.

Mathias har varit anställd i Sensec sedan 2018 och kommer närmast från en roll som teamleader. Mathias har tidigare lång erfarenhet från fordonsbranschen där han jobbat som servicetekniker för några av de största bilmärkena.

"Sensec har idag en väl fungerande serviceavdelning med en strategisk fördelning av ansvarsområdena. Genom att tillsätta Mathias så förtydligar och effektiviserar vi rollerna på serviceavdelningen. Vi har ett stort förtroende för Mathias och vi känner oss trygga med att förändringen kommer öka fokus på den långsiktiga strategin, dvs ökad lönsamhet samt en breddning av serviceerbjudandet", säger Mathias Svedlund, VD på Sensec Holding.

"Jag är mycket glad att få förtroendet att axla rollen som servicechef och få fortsätta jobba med ett fantastiskt team. Sensec är ett spännande bolag med fina framtidsutsikter och jag ser fram emot att få fortsätta denna expansiva resa tillsammans med teamet och övriga i ledningsgruppen", säger Mathias Rådman, nytillträdd servicechef på Sensec Holding.

Bolagets Certified Adviser är Amudova AB, telefon: +46 (0) 8-546 017 58, E-post: info@amudova.se

För ytterligare information kontakta Pernilla Jennesäter, Sensec Holding AB (Publ), +46722090344 eller besök bolagets hemsida; www.sensec.se

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med över 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av det helägda dotterbolaget Sensec AB, verksamt sedan 1982. Under 2017 förvärvades Mil Sec AB och 2021 förvärvades Sensec Solutions AS (fd. Bertel O Steen Airport Solutions AS). Tillsammans är Sensec Group helhetsleverantörer av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, perimeterskydd i form av skydd mot beskjutning och tryckvåg, påkörningsskydd, förstärkning av fönster, dörrar och väggar.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.